Beste gast,

Naar aanleiding van de laatste persconferentie hebben wij nieuwe basis regels die wij graag met u delen. Met ingang van zaterdag 25 september 2021 werken wij bij Het Oude Kantongerecht ook met de coronapas. Dit houdt in dat u als bij ons naar binnenkomt wij u aan de ingang vragen naar uw coronapas. Deze mag u laten zien op uw telefoon of uitgeprint op papier.

Wat is de coronapas?
U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen.

Wat vragen wij van u als gast?
Bij de hoofdingang van Het Oude Kantongerecht wordt gevraagd of u wilt aanbellen en wilt wachten tot er een medewerker komt die u komt verwelkomen. Bij de ingang zal gevraagd worden naar een geldige coronapas. Daarnaast blijft de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren. Als laatst is het advies nog om zoveel mogelijk afstand te houden van ons als medewerkers van Het Oude Kantongerecht. Heeft u klachten en heeft u een reservering gemaakt? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen en de reservering te annuleren.

Wij hopen hiermee op uw begrip en dat wij u gezellig kunnen verwelkomen in onze brasserie en bed en breakfast.

 

Met vriendelijke groet,

Medewerkers Het Oude Kantongerecht

De lekkerste high tea van Apeldoorn!

De brasserie staat bekend om zijn huisgemaakte high tea’s waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van lokale streekproducten van bijvoorbeeld de Boerderij en de Bakkerij van Stichting De Passerel. Onze high tea’s bestaan uit diverse hartige en zoete koude en warme lekkernijen waaronder brownies, scones, quiche, vers fruit en sandwiches. Daarbij schenken wij een glas verse jus d’orange, onbeperkt thee of 2 kopjes koffie. Uiteraard kunt u dit altijd nog extra nabestellen.

 

Jubileum High Tea à la carte €12,50 per persoon

Met keuze uit 8 seizoensgebonden hapjes, een glaasje jus d'orange en onbeperkt thee of twee kopjes koffie.

Gluten en lactose vrije high tea* €15,50 per persoon

Een door de keuken samengestelde high tea met een glaasje jus d'orange, onbeperkt thee of twee kopjes koffie. * alleen op reservering te verkrijgen.

Kinder High Tea  €9,00 per persoon

Een door de keuken samengestelde high tea van 6 hapjes per persoon met één glas limonade. 

Afhaal High Tea €12,50 per persoon

Een door de keuken samengestelde high tea van 8 seizoensgebonden hapjes, één flesje verse jus d'orange en diverse verse thee smaken.

Uiteraard kunnen wij verder rekening houden met allergieën of andere dieetwensen.

Daarnaast hebben wij ook een seizoensgebonden lunchkaart.

Iets te vieren?

Wij serveren op onze bijzondere locatie ook high tea's aan uw gezelschap tijdens uw bruiloft, receptie, borrel, afscheid of een andere gelegenheid. Neemt u met ons contact op voor de mogelijkheden.

Reserveren gewenst

Wij verzoeken u vooraf de high tea te reserveren via info@hetoudekantongerecht.nl of 055-526 55 00.

Bekijk ook:
- Onze lunchkaart
- Onze stadstuin
- Vergaderen