De lekkerste high tea van Apeldoorn!

De brasserie staat bekend om zijn huisgemaakte high tea’s waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van lokale streekproducten van bijvoorbeeld de Boerderij en de Bakkerij van Stichting De Passerel. Onze high tea’s bestaan uit diverse hartige en zoete koude en warme lekkernijen waaronder brownies, scones, quiche, vers fruit en sandwiches. Daarbij schenken wij een glas verse jus d’orange, onbeperkt thee of 2 kopjes koffie. Uiteraard kunt u dit altijd nog extra nabestellen.

High Tea à la carte €15,50 per persoon
Met keuze uit 8 seizoensgebonden hapjes, een glaasje jus d'orange en onbeperkt thee of twee kopjes koffie. Bent u met meer dan 5 personen dan stelt de keuken de high tea voor u samen.

Gluten en lactose vrije high tea* €16,50 per persoon
Een door de keuken samengestelde high tea met een glaasje jus d'orange, onbeperkt thee of twee kopjes koffie. * alleen op reservering te verkrijgen.

Kinder High Tea  €9,00 per persoon
Een door de keuken samengestelde high tea van 6 hapjes per persoon met één glas limonade. 

Afhaal High Tea €15,50 per persoon
Een door de keuken samengestelde high tea van 8 seizoensgebonden hapjes, één flesje verse jus d'orange en diverse verse thee smaken.

Lunchkaart

Wij ontvangen u graag in onze brasserie en bij goed weer in onze zonnige stadstuin voor een heerlijke lunch. De kaart is samengesteld met huisgemaakte gerechten van dagverse en zoveel mogelijk lokale streekproducten. 

Iets te vieren?

Wij serveren op onze bijzondere locatie ook high tea's aan uw gezelschap tijdens uw bruiloft, receptie, borrel, afscheid of een andere gelegenheid. Neemt u met ons contact op voor de mogelijkheden.

Reserveren gewenst

Wij verzoeken u vooraf de high tea te reserveren via info@hetoudekantongerecht.nl of 055-526 55 00.

Paasbrunch 2022

Paasbrunch 2022

Bekijk ook:
- Onze lunchkaart
- Onze stadstuin
- Vergaderen